header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Disclaimer

Salland Computers B.V. besteedt veel tijd en zorg aan de informatie die zij aanbiedt op haar website, maar geeft geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. 

De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Salland Computers B.V.. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Salland Computers B.V. zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. 

De website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van Salland Computers B.V.. Salland Computers B.V. is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze websites. 

Door Salland Computers B.V. per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Salland Computers B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst van de e-mails. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk