header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Rembours

Indien u kiest voor de betaalmethode rembours dan dient u het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket. PostNL zal in de meeste gevallen het pakket de dag na verzending bij u bezorgen.

Op de dag dat uw bestelling door ons wordt verzonden, ontvangt u via de e-mail bericht. In dit bericht vermelden wij tevens de verzendcode van PostNL. Middels deze verzendcode kunt u de status van bezorging volgen via de Track & Trace website van PostNL.

Bent u niet thuis op het moment dat PostNL het rembourspakket bij u bezorgt, dan laat PostNL een afhaalbewijs achter in uw brievenbus. Met dit afhaalbewijs kunt u het pakket binnen twee weken afhalen op een postkantoor of afhaalpunt. Het adres van het betreffende postkantoor of afhaalpunt staat op het afhaalbewijs.

Aangezien de kosten voor bezorging onder rembours mede afhankelijk zijn van het volume en gewicht van uw bestelling, zullen de kosten variëren al gelang de producten die u besteld. Zodra u de betaalmethode rembours heeft gekozen kunt u de exacte rembourskosten zien.

NB: Uitsluitend klanten met een afleveradres in Nederland kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

NB: Op uw verzoek geassembleerde systemen verzenden wij niet onder rembours.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk