header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Heffingen

Naast BTW-heffing bestaan er nog enkele andere heffingen op bepaalde artikelen. Hieronder vindt u een overzicht per land van deze heffingen.

Nederland 

In Nederland worden er heffingen op audio- en videodragers gerekend. Onze leveranciers zijn al verplicht deze heffingen af te staan. De heffing zit dus automatisch al in de eindprijs verwerkt. Voor meer informatie over de heffing en de tarieven kunt u terecht op de site van de Stichting Thuiskopie

Verder wordt in Nederland op bepaalde apparatuur de verwijderingsbijdrage gerekend. Ook deze is al in de eindprijs van de betreffende apparatuur verwerkt. Voor meer informatie over de verwijderingsbijdrage kijkt u hier.

België

In België geldt een heffing voor alle apparatuur die audio en/of video kan opnemen, alsmede voor de benodigde media. Deze is NIET automatisch in de prijs verwerkt. Orders met een factuur- en/of afleveradres in België worden na bevestiging daarom gecontroleerd door onze verkopers, waarna een definitieve eindprijs wordt berekend. Meer over deze heffingen vindt u op de site van Auvibel.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk