header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Betalingsherinnering

Indien u bij het plaatsen van uw bestelling heef gekozen voor de betaalmethode vooruitbetalen (verzenden) of vooruitbetalen (afhalen) dan verzoeken wij u het totale orderbedrag zo spoedig mogelijk over te maken.

Ons systeem verstuurt u automatisch na 7 én na 14 dagen een betalingsherinnering per de e-mail, indien wij het factuurbedrag nog niet van u hebben ontvangen. Heeft u het factuurbedrag inmiddels overgemaakt dan kunt u deze e-mail als niet verzonden beschouwen. Heef u het factuurbedrag nog niet aan ons overgemaakt, dan verzoeken wij u het verschuldigde bedrag alsnog zo spoedig mogelijk over te maken. In beide gevallen hoeft u ons geen reactie te sturen, tenzij u heeft besloten van uw bestelling af te zien of wel betaald heeft maar nog geen betaalbevestiging van heeft ontvangen. Wij verzoeken u ons in dergelijke gevallen zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen per e-mail aan verkoop@salland.eu of middels ons contactformulier.

NB: Indien het volledige orderbedrag niet binnen 14 dagen na orderdatum is voldaan, zullen eventuele voorradige en voor u gereserveerde producten beschikbaar komen voor andere bestellingen. De producten worden weer voor u gereserveerd zodra het orderbedrag is voldaan.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk