header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

PakjeGemak

Heel gemakkelijk

  •  Kies zelf uw afhaallocatie
  •  Kies zelf uw tijdstip van afhalen
  •  Ruime openingstijden van ruim 1.700 winkellocaties
  •  Combineer boodschappen doen & pakket ophalen
  •  Thuisblijven voor uw pakket is verleden tijd!

De keuze aan u

Wie winkelt op internet hoeft niet meer thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Met PakjeGemak bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. U kunt kiezen uit een van de 1.700 winkellocaties aangesloten bij PakjeGemak.

Ruime openingstijden

PakjeGemak locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1.600 locaties geopend. Onderstaande tabel geeft een indicatie van de openingstijden.

Kies uw PakjeGemak locatie

Zodra u bij Salland Computers B.V. uw bestelling plaatst kunt u kiezen waar de zending naar toe moet worden gestuurd. U kunt kiezen voor een huis/werkadres, maar ook voor een PakjeGemak locatie. Op basis van postcode, plaatsnaam of regio worden de dichtstbijzijnde locaties getoond, inclusief openingstijden. U maakt een keuze en vervolgt het bestelproces op de website.

Servicekaders

Van toepassing zijn de servicekaders zoals u die kent van TNT Post Pakketservice. De overkomstduur is in de regel 24 uur. Na verzending van het pakket, kan het de volgende dag na 16:00 uur afgehaald worden.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk