header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Wijzigingen / Annuleringen

Het is bij Salland Computers B.V. niet nodig om eventuele wijzigingen aan een lopende order per  telefoon of e-mail door te geven, u kunt namelijk zelf wijzigingen aan uw order uitvoeren.

Vanuit Mijn Salland kunt u zelf lopende bestellingen wijzigen, bijvoorbeeld producten toevoegen of verwijderen. Het is tevens mogelijk om uw bestelling te splitsen, zodat u gereserveerde artikelen al kunt ontvangen terwijl de overige artikelen in bestelling blijven staan. U kunt de betaal- en verzendmethode wijzigen, uw afleveradres wijzigen en zelfs de gehele bestelling annuleren.

Aan het wijzigen of annuleren van een bestelling zijn geen extra kosten verbonden, tenzij er vooraf iets anders met u overeen is gekomen. Een eventuele meerprijs bij een wijziging brengen wij uiteraard wel in rekening, net als dat u een eventuele minderprijs retour ontvangt. Systemen die op uw verzoek door Salland Computers B.V. geassembleerd worden kunnen enkel geannuleerd worden indien nog niet met de assemblage is begonnen.

Alle pagina's onder Mijn Salland zijn voorzien van uitleg en/of toelichting. Zijn zaken niet duidelijk dan kunt u op het hulp-icoon help klikken voor meer uitleg en toelichting. Heeft u desondanks nog vraag? Heeft u hulp nodig of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk