header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Problemen met Uw Systeem of Uw Systeem Upgraden?

Wij kunnen uw, ook elders aangeschafte of zelfgebouwde computer, voor u behandelen. Of u nu problemen heeft met uw systeem, een upgrade wenst of simpelweg een algemene checkup wenst te laten uitvoeren: u bent op het juiste adres.

Een kort overzicht van veelvoorkomende hulpvragen:

-installatie nieuwe software
-herinstallatie Windows
-installatie nieuwe hardware
-upgraden en/of versnellen systeem
-foutmeldingen, instabiliteit en/of crashes systeem verhelpen
-los onderdeel testen (om dit bijvoorbeeld als oorzaak van problemen aan te kunnen merken)
-computer schoonmaken (vol met stof, hitte problemen)

U kunt de configuratie van uw systeem samen met het probleem dat u ondervind of uw wensen e-mailen naar rma@salland.eu of doorgeven middels ons contactformulier. Wees zo duidelijk en uitgebreid mogelijk, des te beter wij u van dienst kunnen zijn. Wij zullen een inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden en u voorzien van tips, suggesties en een prijsopgave. In overleg met u kunnen de volgende stappen besproken worden.

Ons advies is kostenloos en zonder verplichtingen. Al onze verdere werkzaamheden voeren wij (buiten garantie) uit tegen het zeer scherpe tarief van 22,50 euro (incl. btw.) per half uur, met een minimum van één half uur. Op onze werkzaamheden geven wij drie maanden (reparatie)garantie. Op eventueel aangeschafte en gebruikte onderdelen geven wij de garantie van het product in kwestie.

Hoewel wij uiterst zorgvuldig omgaan met het ter behandeling aangebodene kunnen wij niet garant staan voor de eventueel aanwezige data. Wegens een defect, virus, of bijvoorbeeld een noodzakelijke handeling kunnen gegevens verloren gaan. Wij adviseren u om met regelmaat backups te maken teneinde dataverlies te voorkomen. Software-gerelateerde zaken kunnen wij enkel behandelen indien de (originele en officiële) licenties worden meegeleverd.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk