header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Algemene RMA Voorwaarden

Wilt u een product terugsturen? Bekijk dan onderstaande procedure's. Salland Computers B.V. zal er dan voor zorgen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het product is defect geleverd (D.O.A.)

Een D.O.A. (Dead on Arrival) is een product dat binnen 8 kalenderdagen na factuurdatum defect is/gaat. Een D.O.A dient altijd binnen 9 kalenderdagen na factuurdatum te worden aangemeld doormiddel van een RMA nummer.

Hierbij geldt dat het product binnen 7 kalenderdagen na goedkeuring van de RMA aanvraag in het bezit dient te zijn van Salland Computers B.V..

U kunt een RMA aanvraag indienen door op onze website in te loggen middels uw gebruikersnaam en wachtwoord en vervolgens op ' retourneren(RMA)' te klikken.

Wij verzoeken u het pakket voldoende te frankeren. De kosten en het risico van verzending is geheel voor rekening van de afzender. De verzendkosten voor het retourneren van het pakket van Salland Computers B.V. naar u zijn voor rekening van Salland Computers B.V., mits de oorspronkelijke order ook is verzonden. Pakketten die niet gefrankeerd zijn of niet voorzien zijn van een RMA nummer kunnen niet door ons geaccepteerd worden. Vermeld bij deze zending uw bank- of gironummer, zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten.

Een goede uitgebreide klachtomschrijving bij het aanmelden van uw RMA voorkomt onnodige vertraging bij de afhandeling. Het RMA nummer is 7 dagen geldig, het product dient binnen deze periode geretourneerd te worden.

NB: Denkt u er svp aan om het product in de originele verpakking inclusief kabels, drivers, programmatuur, handleidingen, etc. te retourneren. Verpakt u de producten svp goed om transportschade te voorkomen.

Het product is defect (Niet D.O.A.)

Onder een niet D.O.A. product verstaan wij een product dat nà 8 dagen defect gaat. Mocht een product defect zijn of u hebt het vermoeden dat een product defect is, dient u op onze website in te loggen middels uw gebruikersnaam en wachtwoord en vervolgens op 'retourneren(RMA)' te klikken. U kunt hier een RMA-aanvraag indienen. De kosten en het risico van verzending is geheel voor rekening van de afzender. De verzendkosten voor het retourneren van het pakket van Salland Computers B.V. naar u zijn voor rekening van Salland Computers B.V., mits de oorspronkelijke order ook is verzonden. Wij streven ernaar dat u uw product zo spoedig mogelijk weer in huis heeft. In een aantal gevallen moet een product echter doorgestuurd worden naar de fabrikant/importeur, hierbij kan het in sommige gevallen helaas oplopen tot enkele weken. Sommige merken worden direct door de fabrikant/importeur ondersteund indien deze binnen de garantieperiode defect zijn. In dit geval verzoeken wij u direct contact op te nemen met de fabrikant voor de afhandeling van uw RMA. U kunt onder 'retourneren RMA', direct zien of dit het geval is. In deze gevallen is de garantieafhandeling vrijwel altijd sneller en goedkoper dan via de verkopende partij, omdat het vervoer direct naar en vaak op kosten van de fabrikant gaat.

Een goede uitgebreide klachtomschrijving bij het aanmelden van uw RMA voorkomt onnodige vertraging bij de afhandeling. Het RMA nummer is 7 dagen geldig, het product dient binnen deze periode geretourneerd te worden.

NB: Denkt u er svp aan om het product in de originele verpakking inclusief kabels, drivers, programmatuur, handleidingen, etc. te retourneren. Verpakt u de producten svp goed om transportschade te voorkomen.

Salland Computers B.V. heeft een verkeerd product geleverd

Mocht de levering niet overeenkomen met wat u hebt besteld, dan kunt u dit uiteraard retourneren. U dient op onze website in te loggen middels uw gebruikersnaam en wachtwoord en vervolgens op 'retourneren(RMA)' te klikken. U kunt hier een RMA-aanvraag indienen. Hoewel de kosten voor het verzenden in dit geval voor Salland Computers B.V. zijn, dient u de retourzending wel voldoende te frankeren. Pakketten die niet gefrankeerd zijn of niet voorzien zijn van een RMA nummer kunnen niet door ons geaccepteerd worden. Vermeld bij deze zending uw bank- of gironummer, zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten.

U bent niet tevreden over het bestelde product of u heeft zich vergist

We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankopen bij Salland Computers B.V.. Het kan echter voorkomen dat u zich vergist hebt bij uw aankoop of dat u niet tevreden bent over het aangeschafte product. In dit geval dient u altijd binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum dit te melden doormiddel van een RMA aanvraag.

U kunt het product dan binnen 7 kalenderdagen na goedkeuring van uw RMA aanvraag retour sturen aan Salland Computers B.V.. Het product dient compleet te zijn en in oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten die beschadigd of gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant. Verzendkosten die gemaakt zijn voor het versturen van het product van Salland Computers B.V. naar de klant worden niet geretourneerd.

Verder verloop van uw RMA-aanvraag

Wij sturen u een RMA nummer per e-mail als de aanvraag conform onze voorwaarden is. Bij het retourneren van uw defecte product(en) dient u onderstaande zaken in acht te nemen:

  •  De artikelen moeten verpakt zijn in de originele verpakking inclusief alle originele toebehoren zoals kabels, gebruiksaanwijzing en drivers.
  •  De artikelen moeten goed verpakt zijn teneinde transportschade te voorkomen en moeten voldoende gefrankeerd zijn.
  •  Harde schijven, geheugenmodules en processoren dienen in een antistatische verpakking geretourneerd te worden.
  •  Mochten er onderdelen ontbreken dan heeft Salland Computers B.V. het recht om deze in rekening te brengen.
  •  Het RMA nummer dient duidelijk zichtbaar te zijn op de buitenkant van ieder pakket.

Defecte of verkeerd geleverde/bestelde producten kunt u retourneren naar:

Salland Computers B.V.
T.a.v. afdeling retouren + RMA-Nummer
Lubeckstraat 5
7418EK Deventer

Voor producten die buiten de garantie vallen, bijvoorbeeld als de garantieperiode verlopen is, het product niet bij Salland Computers B.V. is aangeschaft of het product niet defect blijkt te zijn, worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  •  Testkosten buiten garantie/niet defect onderdeel * € 45,-
  •  Installeren Windows/software * € 45,-
  •  Verwijderen spyware/virussen * € 22,50
  •  Uurloon € 45,-

* inclusief 1 uur testen. Genoemde bedragen zijn inclusief 19% BTW

 

Klik hier om de Algemene RMA-voorwaarden te downloaden

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk