header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Videokaarten

De videokaart, ook wel grafische kaart, VGA kaart of GPU genoemd, is verantwoordelijk voor de beeldweergave van uw computer.

Voordat u een videokaart aanschaft is het belangrijk om te weten wat uw wensen en eisen zijn. Voor grafisch zware (3D) spellen zijn andere videokaarten nodig dan voor bijvoorbeeld tekstverwerking of surfen op het internet. Daarnaast is het van belang om te weten welke outputs (aansluitingen) u nodig heeft. Op welk scherm moet de videokaart aangesloten worden, op hoeveel schermen? Misschien zijn er nog andere eisen? Wellicht dat de videokaart fysiek in een specifieke behuizing of ruimte moet passen, wellicht zijn er restricties qua stroomverbruik? Wij hebben zonder twijfel de geschikte videokaart voor u.

Bekijk ons uitgebreide assortiment videokaarten hieronder, door allereerst te kiezen voor de juiste aansluiting: het moderne PCI-Express, het voorlopende AGP of het universele PCI. Hulp of advies nodig bij het kopen van een videokaart? Neem gerust contact met ons op!

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk