header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Salland Hi-End Workstations Try & Buy promo!

HP Z420 / Z620 / Z820

Uiterst krachtige workstations; de HP Z420 / Z620 / Z820 Hi-End workstation kan op zeer veel vlakken ingezet worden. CAD werk, fotobewerking, videobewerking / editing, rendering of andere zware toepassingen. Deze systemen zijn multi-inzetbaar! HP workstations staan bekend om de betrouwbaarheid en degelijkheid. Het gebruik van uitsluitend topcomponenten in combinatie met zorgvuldige opbouw van de systeemkast, maken de HP workstations tot de beste in hun soort!

Twijfelt u? Probeer dan nu vrijblijvend onze workstations uit!

Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze workstations op proef (1 systeem per klant) te nemen. Dit kan voor een periode van maximaal 2 maanden. U heeft dan de mogelijkheid de kracht van deze systemen te proeven en feeling te krijgen met de inzetbaarheid. Een betere manier om te kijken of deze systemen geschikt voor u zijn, is er niet!

Hoe werkt het?

U kunt voor zowel de Z420, de Z620 en de Z820, maximaal 1 exemplaar bestellen voor de Try & Buy prijs! U krijgt dan 25% korting op de normale stuksprijs. Bevalt de workstation u toch niet? Dan kunt u deze binnen 60 dagen naar ons retourneren en zal de factuur inclusief verzendkosten, aan u worden gecrediteerd.


Bent u geinteresseerd geraakt in onze actie? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij vrijblijven een voorstel naar u sturen. U kunt een offerte aanvragen via: https://www.salland.eu/email/quotation


De Try & Buy actie loopt tot 31/06/2017.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk