header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Op Rekening

Bij Salland Computers is het mogelijk om op rekening te kopen. Deze optie is alleen beschikbaar voor (semi)overheids- en onderwijsinstellingen onder voorbehoud van goedkeuring. Voordat u op rekening kunt kopen dient u zich te registreren op onze website en zo een account aan te maken. Heeft u dit gedaan dan kunt u uw verzoek voor betaling op rekening per e-mail kenbaar maken aan verkoop@salland.eu.

Voordelen

Wederverkopers zijn een belangrijk deel van de totale klantenbasis van Salland Computers. Om heldere afspraken te maken en snel te schakelen krijgt u als wederverkoper een eigen accountmanager. Zo kan een accountmanager al uw vragen en wensen vertalen in op maat gemaakte offertes.

De proactieve houding van onze accountmanagers bespaart u veel tijd , middelen en het bevordert uw inkoopproces. Als reseller bij Salland Computers profiteert u van onze logistieke kracht, innovatieve services en persoonlijke dienstverlening. Hiernaast biedt onze samenwerking talloze groeimogelijkheden voor u én uw klanten.

Voordelen voor de reseller
  • Eigen Accountmanager
  • Snelle offertes op aanvraag
  • Speciale reseller prijzen
  • Geen kleine orderkosten
  • Snelle levering
  • Een breed Refurbished assortiment
  • Eigen Technische dienst
  • Internationaal bezorgen
  • Op rekening voor bepaalde bedrijven

Voorwaarden

Aanmelden

Om u aan te melden als reseller bij Salland Computers, dient u het aanvraagformulier in te vullen. Vul het aanvraagformulier in en stuur ons dit met een kopie van een identiteitsbewijs van een tekenbevoegde persoon toe. Het aanvraagformulier kunt u op twee manieren opvragen.

Opties

Optie 1

klik op onze website op 'Account aanmaken'. Klik op 'nieuw klantformulier' en open het pdf bestand (het nieuwe klantformulier)

Optie 2

Vraag bij één van onze accountmanagers een klantformulier aan. De accountmanager stuurt uw klantformulier naar u toe, waarna u het verder kan invullen.

Zodra uw account geschikt is gemaakt kunt u tot uw kredietlimiet zelf via onze website bestellen. Bestellingen geplaatst onder andere accounts zijn uitgesloten van de regeling.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk