header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klantenservice

Pixelgarantie

Een LCD of TFT beeldscherm wordt opgebouwd uit meer dan een miljoen kleine puntjes, pixels genaamd. Iedere pixel kan een bepaalde kleur aannemen doordat hij is opgebouwd uit drie subpixels: een rode, een groene en een blauwe sub-pixel. Deze pixels zitten zo dicht bij elkaar dat het menselijke oog ze niet meer van elkaar kan onderscheiden en het lijkt alsof er slechts één pixel op die plaats zit.

De beeldschermen worden gemaakt in een stofvrije ruimte. Daarbij komt het toch wel eens voor dat er een stofdeeltje op de glasplaat van het paneel terecht komt. Als dat het geval is krijg je een dode pixel (een puntje in je scherm dat afwijkt). Aangezien het onmogelijk is om alle stofdeeltjes uit de lucht te halen, kunnen dode pixels niet geheel voorkomen worden en zijn dus inherent aan het product. Een fabrikant heeft er dus met de huidige techniek maar een beperkte invloed op, maar de ontwikkelingen op dit terrein worden wel steeds beter.

Salland Computers biedt haar klanten een Zero-Dead-Pixelgarantie, waarmee u het risico van dode pixels uitsluit. Deze garantie kan aangeschaft worden bij aankoop van een monitor. De garantie is tot 14 dagen na aanschaf van het product geldig. Blijkt dat u binnen deze periode een dode pixel aantreft op het beeldscherm, dan krijgt u van ons na inlevering van de oude monitor een nieuwe monitor mee. Voor omruiling van uw monitor verzoeken wij u vriendelijk de procedure zoals beschreven bij het onderwerp Garantie en defecten / RMA procedure algemeen te volgen. De Zero-Dead-Pixelgarantie is ook voor uw nieuwe monitor opnieuw 14 dagen geldig.

Indien u deze garantie niet afsluit, zijn de Algemene Voorwaarden van de fabrikant van toepassing. In de meeste gevallen mogen monitoren volgens de ISO norm een aantal dode pixels hebben met een maximum van 7, alvorens u in aanmerking komt voor garantieafhandeling via de fabrikant.

De kosten voor de Zero-Dead-Pixelgarantie zijn op de volgende pagina terug te vinden: Pixelgarantie

*) De genoemde bedragen zijn inclusief 19% BTW.

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk