header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

DDR2 SDRAM

Wat oudere systemen gebruiken veelal DDR2 geheugen. Hoewel de snelheid van bijvoorbeeld DDR3 geheugen hoger is, levert DDR2 over het algemeen nog prima prestaties. Wat dat betreft is de hoeveelheid geheugen meer van belang dat de snelheid. In de praktijk zult u betere prestaties verkrijgen met bijvoorbeeld 4 GB DDR2, dan dat u met 2 GB DDR3 zult behalen. Bent u in het bezit van een systeem met DDR2 en wenst u betere prestaties? De snelste en voordeligste manier is het werkgeheugen uitbreiden of vervangen.

Afhankelijk van de gebruikte processor en/of het aanwezige moederbord kunt u geheugen bijplaatsen of het huidige vervangen. Het is belangrijk om te bekijken welke snelheid en welke maximale grote ondersteund worden, zowel in totaliteit als per geheugenmodule. Veelal zijn er zogenaamde compatibiliteitslijsten te verkrijgen waarop ondersteunde geheugenmodules zijn te vinden. Met dergelijke modules, of soortgelijke/opvolgende types, kunt u vertrouwd en veilig aan de slag. Geen compatibiliteitslijst? Probeert u onze configurators eens!

Mocht u geen geschikte modules kunnen vinden, hulp nodig hebben bij de keuze of het zekere voor het onzekere willen nemen: neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Wij kunnen desgewenst het geheugen zelfs voor u plaatsen.

Filteren

Merk

Grootte

Snelheid

Cas

Overig

Demoproducten

Verwachte levertijd

Prijs van tot

Producten

Corsair - Geheugen (DDR2)
  Salland nr. Partnr. ↑Productnaam ↓L / A   Prijs    
  Snelheid, Overig, Cas, Grootte  
 
  PC-6400, 800 MHz, Single, -, 1 GB
 
  PC-6400, 800 MHz, Kit of 2, 5, 2 GB
Transcend - Geheugen (DDR2)
  Salland nr. Partnr. ↑Productnaam ↓L / A   Prijs    
  Snelheid, Overig, Cas, Grootte  
 
  PC-4300, 533 MHz, -, 4, 1 GB
Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk