header-main-forhighres-left
header-main-forhighres-right
Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Laat uw pc samenstellen door Salland Computers B.V.

Dé specialist in het naar wens samenstellen van pc's!

Bij Salland Computers B.V. kunt u een pc naar eigen wens samenstellen en laten assembleren: onze technische dienst heeft de assemblage van pc's in alle soorten en maten tot een kunst verheven! Naast de veelzijdigheid en het gemak spaart u zichzelf zo tevens een hoop tijd uit én ontvangt u meteen een werkende pc.

Voor een zeer scherp tarief assembleren, configureren en testen wij uw pc. Als getuige van onze kwaliteit geven wij maar liefst drie jaar garantie op onze pc's, ook al geeft de fabrikant een kortere garantietermijn op de gebruikte onderdelen. Uw pc samenstellen bij Salland Computers B.V. heeft dus meerdere voordelen!

U kunt kiezen uit vooraf samengestelde pc's welke nog geassembleerd moeten worden en uit reeds geassembleerde kant en klare pc's. Zit er niets naar wens tussen? Geen probleem! Pas de pc gerust naar wens aan, stel een pc naar wens samen of laat ons aan de hand van uw wensen een pc samenstellen. Wij helpen u graag! Advies en hulp bij het samenstellen van uw pc is uiteraard kosteloos.

Alle samengestelde pc's kunnen geleverd worden met en zonder Windows, met en zonder Office: net wat u wenst! Uiteraard werken wij enkel met Legitieme Microsoft software.

Ondervindt u onverhoopt een probleem of defect met uw pc dan helpen wij u uiteraard graag. Gedurende de driejarige garantieperiode kunt u uw pc bij een onverhoopt probleem retourneren. Wij zullen het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Een overzicht van onze pc's, bijvoorbeeld onze Game pc's, vindt u op onze website door links in het menu op Computer systemen te klikken. Een overzicht van de mogelijkheden en prijzen vindt u door in het menu op Service en vervolgens Assemblage te klikken. Vragen en/of wensen kunt u het beste voorleggen aan onze technische dienst via ons contactformulier. Wij proberen u binnen één werkdag te beantwoorden.

Awards en keurmerken

Salland.eu maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Producten per merk